Links

Hieronder zal ik een aantal van mijn favoriete websites plaatsen. 


Als eerste natuurlijk onze eigen facebook pagina. Hierop staan regelmatig verhalen en foto's van onze doodles. We maken nog wel eens iets mee! 

Smiling Face Doodles facebook pagina

Ik ben aangesloten bij de Australian Labradoodle Association Europe. Op deze site staan niet alleen de links naar websites van alle aangesloten fokkers, maar ook andere interessante dingen voor toekomstige pup eigenaren. Zeker de moeite om even een kijkje te nemen. 

Australian Labradoodle Association Europe

De webwinkel waar ze alles van doodles en hun verzorging afweten: 

Be-Doodle! 
En het tweede filliaal Doodleshop

De leukste vereniging van Nederland is natuurlijk de Australian Labradoodle Club. Deze is van en voor eigenaren van deze leuke honden. Ze organiseren regelmatig wandelingen door heel NL. Heb je een Australian Labradoodle, meld je aan en wandel eens mee! 

Australian Labradoodle Club Nederland!

Ik ben zelf een voorstander van vlees voer. Ik denk dat dit het beste voer is dat je je pup en hond kan geven. Uiteraard moet een ieder voor zich weten wat je je hond wil voeren. Maar wat je ook geeft, neem een goed overwogen beslissing. Goede voeding lijkt in eerste instantie duurder, maar dit haal je er veelal in dierenartskosten weer uit. Meer informatie over vlees is te vinden op de volgende pagina's: 

Voer wijzer
Barf! 

Ziektekostenverzekeringen voor je hond. Sommige mensen doen er lacherig over, maar dierenartskosten kunnen enorm oplopen. Ik adviseer dan ook iedereen om een verzekering voor zijn hond af te sluiten. Een ongeluk zit in een klein hoekje en helaas kan niemand voorspellen of het kleine pupje dat je aanschaft ooit ziek zal worden. Er zijn inmiddels al een heel aantal verzekeringen. Ik heb zelf alleen (positieve) ervaring met Proteq. Er zijn ook genoeg sites te vinden die de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Ik denk dat dit zeker een onderwerp is dat de moeite waard is om je eens in te verdiepen. 

Proteq dierenverzekering
Vergelijking dierenverzekering

© SmilingFace Doodles 2016